Azijnzeikers

Het schimmige volk der Azijnzeikers

Gisteravond was ik wat verdwaald op Facebook, je kent het wel: een beetje aan het scrollen op je tijdlijn, de vakantiekiekjes van de buren vliegen voorbij, de caravans worden weer te koop aangeboden enzovoorts..

Wat mij de laatste tijd opvalt zijn de Azijnzeikers, een twijfelachtig volkje wat stiekem vanuit hun veilige plekje iedereen en alles bekritiseren, gevraagd en ongevraagd hun mening geven. Het viel me sowieso al een tijdje op dat dit schimmige volkje langzaam aan de oppervlakte komt van de sociale media. Soms heeft dit volkje ook niet goed in de gaten dat ze heel goed zichtbaar zijn op het grote Facebook.

Je plasje er over moeten doen

Wat is toch die behoefte om op simpele vragen van normale mensen ongevraagd hun commentaar te plaatsen, wat heeft het voor zin? Is het positief? Is het opbouwende kritiek? Zijn ze jaloers of zijn ze altijd zo gewend om hun mening te geven? Het is dan ook heel moeilijk om dan zelf niet ingelijfd te worden bij het volkje der Azijnzeikers..

Om hier niet mee in te gaan probeer ik altijd maar een goed en zinnig antwoord te geven op de vraag van de vraagsteller en me niets aan te trekken van het illustere volk der Azijnzeikers.

Misschien is het dan tijd om de stekker los te halen van je desktop of laptop en lekker naar buiten te gaan, ik doe het wel in ieder geval, fijne dag allemaal 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.