Bijna weer een jaar voorbij .. bedankt 2016!

Raar hoor, alweer bijna een jaar voorbij. En er is heel veel gebeurd, van diepe dalen tot grote hoogtes. Het dieptepunt waren het verlies van mijn vader, het werkeloos thuis zitten en veel onverwerkt verdriet en pijn. De hoogtepunten waren het vinden van de liefste en mooiste vrouw van de wereld, mijn persoonlijke verandering als mens en mijn vrijheid en veel rust die heb ik mogen ontvangen en natuurlijk een nieuwe baan.

2016 was en is een bewogen jaar voor mij. Na het overlijden van Pa gebeurde er veel met me. Andere perspectieven op het leven, het afsluiten van verdriet en achterom kijken en weer opnieuw beginnen. Positiviteit en genieten van het leven staat steeds vaker centraal in mijn leven. Oude dromen heb ik laten varen en ik laat nieuwe uitkomen. Soms lijkt het alsof het zo moet zijn. Investeren in jezelf word beloond en het betaald zich meer dan dubbel terug.

Ik wil graag mijn vader bedanken voor zijn wijsheid, zijn liefde en alles wat hij voor ons gedaan heeft. In de laatste paar jaren van zijn leven heb ik veel van en over hem geleerd waar ik heel dankbaar voor ben en hem uiteindelijk heb kunnen zeggen dat ik van hem hou. En ook samen met hem genieten en leuke dingen doen zoals het leven bedoeld is. Hem kunnen bijstaan in zijn donkere dagen en kunnen lachen om de gekste dingen op de leuke dagen. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Wat er daarna nog gebeurd in 2016 is het vinden van iemand die je begrijpt, die van je houd en die er voor je is. Iets wat ik echt op de lange baan geschoven had. “Dat komt nog wel een keer..” dacht ik dan. Uren met elkaar kunnen praten met elkaar, alles met elkaar delen, elkaar helpen jezelf weer een compleet mens te maken. Ook hier ben ik erg dankbaar voor. Dank je wel lieve schat.

Het mag duidelijk zijn, 2016 was eindelijk een jaar voor mij. Ik zal er hard aan werken van 2017 net zo een jaar van te maken.

En nu ben ik gewoonweg dankbaar voor wat er in mijn leven gebeurd.

Het is zoals het is en je maakt het zelf.

wp_20160813_033

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.