Aan de slag!

Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik al een hele tijd geen blog heb geschreven. Reden? Geen idee eerlijk gezegd.. Eind 2012 heb ik een aantal beslissingen genomen. Klinkt misschien heel cliché maar ik ben flink gaan nadenken. Wat wil je? Wat kan je? Tja, ik heb nooit geweten wat ik wilde, wèl wat ik NIET wilde. Ach zo kom je wel ergens maar doelen stellen? Nee, eerlijk gezegd niet.

Voor 2013 heb ik mezelf een aantal doelen gesteld.

Verbeteren van mijn professionele kwaliteiten. Makkelijk gezegd maar in ieder geval heb ik eind 2012 mijn NEVI-MIL gehaald waar ik erg blij mee ben. Nu probeer ik mijn dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en mijn kwaliteiten te verbeteren.

Ik wil graag een eigen plekje kopen. Begin dit jaar ben ik begonnen met een afspraak bij de hypotheker om te kijken wat mijn mogelijkheden zijn om een eigen plekje te kunnen kopen. Nooit gedacht dat ik zo graag een eigen plek wilde hebben, een eigen huis of appartement wat mijn eigendom is.

Een nieuwe relatie. Tja, deze kan je niet forceren. Ik heb de laatste jaren veel nagedacht en na mijn laatste relaties ben ik tot de conclusie gekomen dat een relatie hard werken is. De juiste vrouw tegenkomen? Ik houd alle opties open en kijk goed om me heen maar als ik niets doe met de bovenste twee resoluties dan heeft deze zeker geen zin.

Mezelf respecteren en accepteren. Het leven is zoals het is en je bent wie je bent. Ik ben een gewone jongen en af en toe iets te lief. Nee zeggen is ook een ding wat ik moeilijk kan omdat ik graag mensen wil helpen echter iedereen te vriend houden lukt niet en is ook onhaalbaar.

Familie. Mijn familie is mij dierbaar. Voorheen nooit beseft totdat je relaties “mislukken” en ik er achter kom dat familie er altijd voor je is. Ik heb ontzettend veel respect voor mijn zus, zwager, vader en mijn beste vriend. Nu pas besef ik hoe belangrijk relaties voor mij zijn.

Klinkt allemaal zwaar? Nee, dat valt mee. Het zijn zaken waar ik al lang mee bezig ben. Of ik het op een blog moet zetten? Ja, het is tenslotte mijn blog en zo zet ik zaken op een rij.

Een ding ben ik nog vergeten : genieten! En zo snel mogelijk =)

Om terug te komen op het begin, ik heb mijn tijd besteed aan veel nadenken, doen en iets minder tijd aan bloggen maar dat gaat ook meer worden.

Tot de volgende blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.