Vakantie

Je zou bijna denken dat ik nu al 2 maanden op vakantie ben maar schijn bedriegt. Op dit moment heb ik 1 week vrij, dat vind ik altijd wel prettig om even zaken aan het af te ronden. Ik had mijn belastingaangifte uitgesteld, studie was vrijwel onmogelijk de afgelopen twee weken, papierwerk en noem maar op. Gelukkig kan ik zeggen dat ik deze zaken bijna zo goed als afgerond heb. Op dit moment zit ik bij mijn vader in z’n tuin met zijn laptop en even ingelogd op m’n website. De reden waarom ik hier zit is omdat mijn zusje, na veel discussie, eindelijk mijn vader zover heeft gekregen om het plafond in een van zijn slaapkamers op te knappen. Deze zag er zo vreselijk uit na een lekkage aan het dak. De verzekering heeft netjes betaald en terwijl ik dit typ is men bezig het nieuwe plafond alweer te kitten. Eerlijk gezegd voel ik me een beetje overbodig op dit moment vandaar dat ik even achter in de tuin zit.

Liever had ik nu ergens aan een zwembad gelegen echter kwam het er niet van (niet gepland, uitgesteld etc.) maar voor de volgende keer ga ik toch zeker plannen, je bent niet uitgerust als je alleen maar thuis blijft.

Morgen nog een dagje naar Pa en dan is alles hier zo goed als afgerond, ondertussen wat leuke gesprekken gehad met de klussenier die deze klus aan het doen is.

Dus beste lezer, helaas heb ik niet zo veel geblogd als ik gehoopt had, dit is ook te wijten aan het feit dat ik druk bezig ben geweest met werk. Ook schrijf ik kleine stukjes voor de nieuwsbrief die maandelijks uitgebracht word en ikzelf vind dat een hele leuke ontwikkeling maar dat gaat soms ten koste van het normale bloggen, helaas…

Nu mezelf even dwingen weer achter de pc te kruipen en toch maar een stukje te gaan schrijven, misschien niet een van mijn beste stukjes maar ik ben weer bezig!

Word vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.