Subine

Nee hoor, ik ben niet gek geworden maar soms noem ik benzine wel eens subine.. Maar even serieus, mijn god wat is het duur geworden. Je staat niet meer voor de lol aan de pomp. Nu was dat toch al niet mijn favoriete hobby maar nu sta je bijna te huilen als je je benzinetank volgooit. Het is al een soort van Russisch roulette geworden ; even kijken bij de pompstation op de hoek (shit ik moet nog naar Arnhem), mmm toch maar doorrijden, misschien is het in Arnhem nèt iets goedkoper … en dan op de laatste druppels het benzinestation inrijden 🙂

 

Ik ben er aardig bedreven in geworden om te kijken waar het nu het beste goedkoop tanken is. Nu moet ik zeggen (in mijn geval) is goedkoop echt duurkoop. Mijn auto was er niet blij mee dat ik bij de witte pomp tank. Na een paar keer consequent tanken bij een witte pomp begon hij te stotteren, proesten en te hoesten als ik de weg op ging. Waar het aan ligt, ik zou het niet weten maar ik probeer het maar niet meer uit.

 

 

 

Dus nu tank ik voornamelijk bij de grote merken, gelukkig word je geholpen door verschillende vergelijkingsapps voor je mobiele telefoon. Wat best wel verbazend is, is dat pompstations verschijnen die je zelf niet eens wist dat ze bij je in de buurt zaten. Dus nu tuf ik van de een naar de ander voor de laagste prijs. Vroeger gaf ik daar niet veel om maar nu word ik er toch wel wat bewuster in. Ach ja, met de trein en bus zal ik voorlopig nog niet gaan maar ik ga zeker even een OV-chipkaart bemachtigen, je kan al bijna niet meer zonder. Mijn oom woont in hartje Utrecht en heeft geen auto. Nee.. hij kan wel degelijk auto rijden maar in hartje Utrecht is een auto bezitten niet te doen. Dus pakt hij, als het nodig is, een Green Wheels auto of de trein. Eigenlijk lijkt me dat best wel lekker zonder al die zorgen met die auto’s. Toch weer aan het denken gezet dankzij de subine ehhh… benzine prijzen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.