Het nieuwe jaar

Ik zag net dat mijn laatste blog uit 2011 stamt. Helaas heb ik het erg druk gehad en inspiratie is enigzins uitgebleven. Toch heb ik veel nagedacht en besluiten genomen. En eigenlijk ook weer niet.. Tja, wat is het nou?! Eigenlijk vrij simpel, ik ga door waar ik vorig jaar mee geëindigd ben. Geen nieuwe besluiten, gewoonweg perfectioneren van de besluiten waarmee ik begonnen ben. Zaken afhandelen en pro-actief werken, ook in mijn persoonlijk leven. Wat nog meer? De telefoon zal ‘s-avonds meer uit staan en e-mails zal ik 3 x daags controleren en beantwoorden. Allemaal kleine zaken die uiteindelijk het verschil uitmaken. Verder wil ik 1 ding dit jaar gaan doen wat ik al heel lang wil; mijn motorrijbewijs halen. Gewoon om te bewijzen dat ik het kan =)

Genoeg met de goede voornemens. Op naar de volgende blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.